Fénykép törlése

A Vekep – Veszprém Kultúr és Party Portál által készített képek kizárólag az oldal tulajdonát képezik. Az oldalra feltöltött, külsős fotós által készített képek külön szerzői jogvédelem alatt állnak. A klubokban, fesztiválokon és egyéb rendezvényeken készült fényképek felhasználásához és törléséhez a szervező, üzemeltető cég írásos hozzájárulása is szükséges. A fotózást engedélyező klub, fesztivál és egyéb rendezvények szervezőinek és/vagy üzemeltetőinek szabályzata alapján, a klub területére belépők lemondanak azon jogukról, hogy róluk csak engedély alapján készülhet felvétel. A rendezvény egész területe ilyen esetben a klub használatával összeegyeztethető viselkedés közben, nevesítés nélkül, valamint a fellépők műsora nevesítés mellett jogkövetkezmény nélkül fotózható, videózható. Közterületen az érintett személy, úgynevezett ráutaló magatartással is engedélyezheti a fényképfelvétel készítését, mégpedig oly módon, hogy a lefényképezni kívánt személy észreveszi a fényképezőgépet, és hagyja magát fotózni, az ellen nem szól. elismeri a fotózás tényét. A tömegfelvételek készítője, nyilvános klubokban és közterületen is mentesül a hozzájárulások beszerzésének kötelezettsége alól. Az oldalról letöltött bármilyen partykép közzététele, felhasználása más oldalon, médiában a Vekep – Veszprém Kultúr és Party Portál írásos jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

A képek törlését kizárólag e-mail üzenetben, és kizárólag az info@vekep.hu címen fogadjuk. Az üzenetnek mindenképpen tartalmaznia kell a törlendő kép adatait és a kép szereplőjének nyilatkozatát is, részletesen:

  1. a kép url címe
  2. nyilatkozat, hogy a képen a törlést kérő szerepel

A Vekep mindent megtesz az esetleges vitatott képek eltávolításáért, azonban a hiányosan kitöltött email-levélből adódó törlés elmaradásának esetleges jogkövetkezményei miatt, felelőséget nem vállalunk. Hiányos üzenet alapján a Vekep – Veszprém Kultúr és Party Portál eljárni, képet törölni nem köteles.